Prosty włoski obiad, który może zupełnie różnie smakować zależnie od tego czy wybierzemy dobre składniki.
Prosty włoski obiad, który może zupełnie różnie smakować zależnie od tego czy wybierzemy dobre składniki.
Gęsta fasolka z tofu i cebulą
Wyjątkowo prosty przepis na sezonowy przysmak, który przechodzi swoją drugą młodość: gotowany bób.
Szybki przepis na gorący rosołek z dużą ilością marchewki. Świetny sposób na rozgrzanie lub na kilkunastominutowy posiłek.
Pierogi w najsmaczniejszej, naszym zdaniem, postaci. Przygotowanie jest dość czasochłonne, jednak efekt końcowy na pewno to rekompensuje. Pieczone pierogi idealnie pasują też na święta.
Prosta potrawa z ziemniaków, w przygotowaniu mieszcząca się między frytkami a gotowanymi ziemniakami, jednak o oryginalnym smaku. Bardzo dobrze smakuje z zimnym mlekiem.
Proste połączenie makaronu, nabiału i owoców dające bardzo dużo możliwych kombinacji smakowych
Zielony falafel to nieduża modyfikacja oryginalnego falafela, naszym zdaniem smaczniejsza i bardziej „europejska”.
Wegetariańska wersja klasycznego polskiego schabowego.
Super szybkie kotleciki z bardzo zdrowej kaszy kuskus