Omlet z ciecierzycy to prawdziwe zbawienie dla osób unikających pszenicy i bezglutenowców. Robi się go super-szybko, jest smaczny, pożywny i spokojnie zastępuje chleb, gdyż możemy go potraktować jak dużą kanapkę.
Omlet z ciecierzycy to prawdziwe zbawienie dla osób unikających pszenicy i bezglutenowców. Robi się go super-szybko, jest smaczny, pożywny i spokojnie zastępuje chleb, gdyż możemy go potraktować jak dużą kanapkę.
Prosty pomysł na połączenie smacznego jajka i zdrowej kaszy wraz z wybranym dodatkiem.
Bezglutenowe „pieczywo” z kaszy gryczanej, które możemy przygotować w pół godziny.
Prosty włoski obiad, który może zupełnie różnie smakować zależnie od tego czy wybierzemy dobre składniki.
Wyjątkowo prosty przepis na sezonowy przysmak, który przechodzi swoją drugą młodość: gotowany bób.
Intensywna w smaku kasza lekko przypominająca klasyczną kaszankę. Oczywiście wegetariańska.
Szybki przepis na gorący rosołek z dużą ilością marchewki. Świetny sposób na rozgrzanie lub na kilkunastominutowy posiłek.
Cukiniowa alternatywa do placków ziemniaczanych
Kilkuminutowy zestaw fasolowo-jajeczny na ciepło, który może zastąpić nawet obiad.
Kanapki + piekarnik = dużo lepsze kanapki